Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Hawaiiaanse Spirulina Superfood als poeder en tabletten

Wereldberoemde hartchirurg onthult oorzaak

Ware oorzaak hartaandoeningen

De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat.

Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.
De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartkwalen. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij.

Interview Dr Dwight Lindell

Het vetarm dieet werkt niet

Deze aanbevelingen zijn niet meer wetenschappelijk of moreel verdedigbaar. Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten.
Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

De diëtaire aanbevelingen hebben inmiddels wel een diabetes- en obesitas-epidemie veroorzaakt. Ondanks het feit dat 25 procent van de bevolking dure statines slikt en dat veel vet is verdwenen uit ons dieet, overlijden er meer mensen aan hartziekten dan ooit tevoren ! Uit de statistieken van de American Heart Association blijkt bijvoorbeeld dat 75 miljoen Amerikanen momenteel lijdt aan hartziekten en dat nog eens 20 miljoen diabetes hebben. De patiënten worden bovendien steeds jonger.

Ontstekingen zijn het gevolg van vetarm dieet

Zonder ontstekingen in het lichaam zal cholesterol zich nooit ophopen in de aderwand, om vervolgens hartziekten of beroertes te kunnen veroorzaken. Zonder ontstekingen zou cholesterol vrijelijk door het lichaam bewegen, zoals de natuur het bedoeld heeft. Door ontstekingen houdt het lichaam cholesterol gevangen.
Een ontsteking is het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam om een indringer zoals een bacterie, gifstof of virus uit de weg te ruimen. Wanneer we het lichaam echter continu blootstellen aan gifstoffen of voedsel, dat het lichaam niet goed kan verteren, krijgen we last van chronische ontsteking.

De schade en ontstekingen aan onze bloedvaten worden veroorzaakt door het vetarme dieet, dat al jaren wordt aanbevolen door de reguliere geneeskunde. Door het overmatig gebruik van bewerkte koolhydraten, zoals suiker en meel en de overconsumptie van plantaardige oliën uit sojabonen, maïs en zonnebloem ontstaat chronische ontsteking.

Becel Pro-Activ moet verdwijnen

In Nederland vinden we bijvoorbeeld Becel Pro-Activ in de supermarkt. Unilever belooft dat de boter het cholesterol verlaagt en hart- en vaatziekten voorkomt. ‘Aanbevolen door de Hartstichting’ staat prominent op de zijkant. Becel Pro-activ bevat echter onnatuurlijk grote hoeveelheden plantensterol. De consumptie van plantensterolen in bijvoorbeeld sojaolie kan leiden tot een toename van het risico op hart- en vaatziekten en is een risicofactor voor het ontstaan van aderverkalking. De organisatie wil nu dat Becel Pro-Activ uit de supermarkten verdwijnt.

Wat kunnen we tegen hartaandoeningen doen?

Dr. Lundell heeft dit gezien in duizenden en duizenden bloedvaten.
Wat kunnen we ertegen doen? Eet meer eiwitten voor sterkere spieren. Kies koolhydraten die zeer complex zijn, zoals in kleurrijk fruit en in groenten.
Gebruik geen soja- of maïsolie en het bewerkte voedsel dat ervan wordt gemaakt.
Kies daarentegen voor olijfolie of biologische roomboter.


Door voedsel dat ontstekingen in je lichaam veroorzaakt te vermijden en essentiële voedingsstoffen uit vers onbewerkt voedsel tot je te nemen, herstel je de schade aan je bloedvaten en de rest van je lichaam.

Artikel : Heart surgeon speaks out on what really causes heart disease

Geboden oplossingen vegetarische eiwitten

Chlorella en Spirulina zijn natuurlijke producten rijk aan 60 tot 65 % vegetarsche eiwitten ,met een aminozuren-profiel dat sterk aansluit bij de menselijke behoefte.
Deze eco-proteines zijn goed voor al je spieren, in het bijzonder je hartspier !
Zorg elke dag voor natuurlijke Vitamine C (versgeperst fruitsap) om je Chlorella en Spirulina mee in te nemen.

Translate this Website - We Ship all over Europe

Groene Algen Online

Spiruline et Chlorelle

Liste de commande en Francais

Bezoekers

Green Superfood

+conditieverbeteraar
+marcus rohrer
+hawaiaanse spirulina
+sportblessures
+spirulina of chlorella
+zeewater spirulina
+spieraandoeningen
+blauw groene algen
+blue green algae
+bio-vleesvervanger
+spierversterkers
+aminozuren
+superalgen
+sportvoeding
+eco-eiwitbron
+superfood
+anti-aging
+sarcopenie
+herstel na kwetsuur
+proteinedieet
+radioactiviteit
+vermoeidheid
+chernobyl
+fukushima
+proteinerijk
+kelppoeder
+jodium

Verkoopsvoorwaarden Spirulina Pacifica Hawaii Impressum Brainfit bv Keerbergen Mijn ervaring met Spirulina Hartelijk dank voor je Spirulina ervaring

Puur Hawaiaanse Spirulina Pacifica Import Export --- Beste Prijs Kwaliteit in vacuumpack kilopak en bulkverpakking kopen of bestellen --- Vegetarische Eiwitten Proteinen Aminozuren Ecologische Vleesvervanger --- Rijk aan jodium, ijzer, betacaroteen en vitamine B12 --- Import Export door Brainfit bvba --- Superfood --- Kelppoeder --- Spirulina Tabletten Poeder --- Marcus Rohrer